WSWB Libraries

Vacature NIOD: hoofd Collecties & Diensten

Het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudie zoekt een

Hoofd Collecties & Diensten (0,8-1 fte)

Als hoofd van de afdeling Collecties en Diensten geef je vorm en inhoud aan het beleid ten aanzien van de vorming en ontsluiting, het beheer en behoud, en de beschikbaarstelling van de fysieke en digitale collecties van het NIOD (archieven, bibliotheek, beeldmateriaal en onderzoeksdata). Je geeft dagelijks leiding aan de afdeling Collecties en Diensten en stuurt op verdergaande verbetering van de dienstverlening en organisatie van de taken.  Je maakt deel uit van het Management Team van het NIOD en vertegenwoordigt het instituut in de relevante netwerken in het werkveld. Je zet je in voor een goede samenwerking tussen de afdeling Collecties en Diensten en de afdeling Onderzoek.

Reageren kan tot 15 mei 2019.

Meer info: https://www.niod.nl/nl/nieuws/vacature-hoofd-collecties-diensten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll To Top